Cum să alegeți o ușă pentru baie

Cum să alegeți o ușă pentru baie

    Ușile pentru orice cameră joacă un rol important precum și pentru interiorul întregii casei sau apartament. Fără a cunoaște ce se află în spatele ei, puteți crea o impresie generală a aspectului și designului camerii. Dacă doriți ca camera din exterior să arate mai mare, trebuie doar să alegeți o ușă mai lată. Totul este destul de simplu, dar aceasta este doar la prima vedere. Atunci când alegeți o ușă pentru baie, trebuie să țineți cont de o mulțime de nuanțe, deoarece baia este o cameră cu umiditate ridicată și de multe ori, temperatura în ea variază periodic. Dacă nu doriți ca ea să vă servească doar câțiva ani, trebuie să abordați mai atent alegerea ei.

    Materialele pentru ușa și fereastra din baie pot fi identice. Variantele optime sunt - plasticul și sticla, deoarece sunt mai rezistente la umiditate ridicată și diferența de temperatură. Ușile din lemn nu se potrivesc în acest caz, chiar dacă ele sunt vopsite cu compuși hidrofuge, nu vă pot servi mulți ani.Plasticul și sticla au o durata de viață mai lungă. Ușile din sticlă vă vor oferi un nivel bun de izolare termică și fonică. În cazul în care dvs. aveți copii, puteți alege un geam rezistent la lovituri, pentru a evita incidente neplăcute. Dacă vă deranjează faptul că sticla în sine este transparentă, nu trebuie să vă faceți griji, în timpul noastru varietatea de sticlă este nelimitată și puteți  procura sticla mată sau colorată.

    De asemenea, plasticul este cea mai bună opțiune. Varietatea de culori și texturi este nelimitată. Dacă doriți să instalați o ușă din lemn, merită să vă opriți la alegerea unei uși de plastic cu relief, culoare și textura lemnului. Cu disponibilitatea noilor tehnologii, acestea vor fi dificil de deosebit la prima vedere, dar proprietățile materialelor plastice vor face față mult mai bine umidității și menținerii temperaturii optime în încăpere.

    O altă diferență care trebuie luată în considerare la alegerea unei uși este modul de deschidere. Puteți alege opțiunea clasică, dar puteți modifica interiorul prin alegerea unor modele pliabile sau alunecoase. A doua opțiune vă va permite să măriți camera de baie, deoarece nu este nevoie să alocați spațiu pentru deschiderea panoului. De asemenea, atunci când alegeți a doua opțiune, trebuie să țineți cont de faptul că plasticul nu este absolut potrivit pentru acest scop, iar cea mai bună opțiune este un model de sticlă sau mixt. Aspectul mixt presupune prezența unui profil de plastic și a unui panou de sticlă, vor arăta bine cu combinația corectă de textura și culoarea.

   Dacă sunteți acum în faza de alegere a unei uși, puteți explora noile tendințe și tehnologii pe Internet. De asemenea, una dintre cele mai ușoare căi este să vă consultați cu specialiștii care vor lua în considerare toate nuanțele de mai sus și vă vor ajuta să alegeți cea mai bună opțiune.

     ALTE PRODUSE:

     Usi glisante

     Usi din lemn

     Usi aluminiu

     Usi automate

 

 

Autor: Usiglisante.md
Rating :

COMANDA O MASURARE GRATUITA

Specialistul nostru va efectua măsurările gratuite la data şi ora stabilită cu Dvs. în urma cărora va furniza informaţii detaliate despre produsele noastre şi preţul lor.